Saturday, January 2, 2010

| by

0

Valensija - Espanjol , GG , 1.95 , William Hill



Valensija za razliku od svojih rivala u borbi za treće mesto u ovom kolu ima nesto lakši posao , pa su tako i kladionice postavile kvotu (1.45), ali treba imati na umu da su od danasnjeg protivnika izgubili 3/4 poslednjih meča u kojima su primili 8 golova .

 Valensija je bila u seriji od 17 mečeva bez poraza kući a onda su izgubili od Real M 2-3 . Ove sezone su u svim takmičenjima kući a to je 12 meča uspeli samo 2 puta da sačuvaju svoju mrežua na zadnjih 6 meča su primali barem po gol .Postižu dosta golava kao domaćini na 9/12 mečeva su postigli dva ili više golova .

 Espanjol je kao gost nije dobio poslednjih 6 duela na kojima nije uspeo da posigne gol a u ovoj polusezoni su samo jednom kao gosti postizali golove Deportivo 3-2 . U tim se vraća Tamudo što mora da raduje navijače Espanjola , pa se može očekivati da napad deluje mnogo opasnije .

 Valensija je svakako veliki favorit i trebalo bi da pobedi , igraju napadački fudbal pa samim tim i njihova odbrana to trpi a Espanjol će vrebati kontru sa ubojitim Tamudom  . Očekujem jedan zanimljiv meč sa pogodcima na obe strane , vreme je za gol Espanjola a i kvota svakako mami .SREĆNO