Thursday, April 1, 2010

| by

0

Tiket za 01.04.2010.

Real Madrid - Barcelona         1 @ 2.25
Caja Laboral - CSKA             2 @ 2.15
Valencia - Atletico Madrid   GG @ 1.87
_______________________________
Kvote SK Meridian                        9.05







| by

0

01.04.2010. 21:05 Hamburger SV - Standard 1 @ 1.55 Forma

 Meč koji bi sudeći po kladionicama u rezultatskom smislu trebalo da donese najmanje neizvesnosti se igra u Hamburgu gde domaći Hamburg dočekuje Standard iz Lieža .

 Hamburg je do 1/4 finala stigao eliminacijom PSV 1-0 kući i 2-3 u gostima i Anderlehta 3-1 kući i 3-4 u gostima. I pored toga što je Hamburg veliki favorit u ovom meču oni u zadnje vreme ne pružaju partije kakve se od njih očekuju u predhodna 4 meča su zabeležili tri poraza i remi a uspeli su da vežu i 5 gostujućih poraza sa gol razlikom 7:13 pa su sa bezbrižnog 4. mesta i +3 u odnosu na 5-to plasiranog skliznuli na poziciju broj 6 i na -4 od Evrope . U narednom periodu dočekuju Hanover pa im sledi revaš meč LE potom gostuju Bohumu pa dočekuju Majnc . Trener Hamburga Bruno Labadija neće moći da računa na Marsela Jansena koji povredio članak..

 Standard je do ove faze takmičenja stigao preko Salzburga 3-2 kući 0-0 u gostima i Panatinaikosa 3-1 u gostima i 1-0 kod kuće . U zadnjem kolu prvenstva su poraženi tako da će put u Evropu morati da potraže kroz veoma komplikovan sistem baraža . U Subotu su zabeležili pobedu u prvom kolu doigravanja a nisu poraženi na zadnjih tri gostovanja od kojih su dva odigrali u LE . Za Belgijance u prvom meču neće igrati kapiten Stven Defur a u tim se vraćaju Denis Aogo i Žerom Boateng .

 Hamburg je izgubio dosta bodova u predhodnom periodu ali i pored poraza su pružali dobre partije i falilo im je malo sreće da bi uknjižili više bodova mislim da će to da im se vrati u ovom meču i mislim da je ovo prekretnica za nih pa bi pobedom u ovom meču mogli da preokrenu sezonu . S druge strane Standard nije ni malo naivna ekipa a u Grčkoj su pokazali da ni veliki pritisak navijača nije uticao na njih jednostavno su kontrama razbili domaćina pa sličan scenario s njihove strane očekujem i u ovom meču . Hamburg je mnogo kvalitetnija ekipa od predhodnih rivala Standarda a  i več su se u predhodnom kolu sastajali sa Belgijancima tako da očekujem da su naučili školu i da u ovom meču neće ponavljati greške iz tog dvomeča pa sam se odlučio za pobedu domaćina .