Sunday, January 3, 2010

| by

0

Osasuna - Real , 2 , 1.5 , Lavovi



Poslednji duel današnjih rivala je odigran u poslednjem kolu prošle sezone i bio je borba za goli opstanak Osasune u Primeri , dok je Real bio ušuškan na drugom mestu i bez ikakvih ambicija pa je takav bio i rezultat 2-1 za Osasunu . Danas je Osasuna na solidnom odstojanju od zone ispadanja a Real diše za vrat Barsi i ima priliku pobedom ovde da je prestigne , ovim bi mogao da završim analizu ovog meča , DVOJKA jasno .
 Pre poslednjeg poraza na ovom terenu Real nije izgubio 5 meča a dobio je poslednja 4 .

 Domaćini kod kuće nisu dobili zadnja 3 prvenstvena duela i u očajnoj su formi imaju jednu pobedu na 8 meča (1-3-4 ) , napad gotovo nepostoji  samo 5 golova na ovim susretima .

 Real kao gost u prvenstvu je poražen od Sevilje1-2 i Barse  0-1 , ne kiksaju od malih ekipa sem ako to nije u "višem interesu" Alkorkon 0-4 , na zadnja dva gostovanja je slavio Marsej 3-1 i Valensija 3-2 .

 Real i Barsa su ove sezone gotovo bez konkurencije u Primeri kako finansiski tako i u igračkom kadru pa treba očekivati nihovu borbu za tron do zadnjeg kola , do zadnjeg Evra , do zadnje kapi znoja i ovakvi mečevi su čisto odradjivanje posla , sem ako ponovo ne bude neki "viši interes" . DVOJKA bez razmišljanja a za neku malu lovu možda ne bi bilo loše pokušati 1-2 . SREĆNO