Friday, April 30, 2010

| by

0

Tiket 30.04.2010.

Vaker Insbruk - Sent Pelten:    1 @ 1.50
Okser - Olimpik Marsej:       0-2 @ 1.70
Kroacija Sesvete - Zagreb:       2 @ 1.25
________________________________
Kvote SK Euro Šansa                      3.19







Marko Perović (Nju Ingland)

Što se nas tiče, bili smo oslabljeni, ali prvi golman nam se vraća u sastav posle povrede, kao i tamnoputi kapiten, koji predstavlja autoritet, a čuo sam da ga se protivnički igrači plaše zbog korpulentnosti i snage. Pobeda protiv Dalasa nam je imperativ nakon dva uzastopna poraza, a pošto smo tim povodom imali par sastanaka, mislim da neće biti problema na našem, inače veoma širokom terenu.
NJU INGLAND – DALAS     1Vašington je trenutno najlošiji u ligi, ima sva četiri poraza, a Njujork je potpuno obnovio ekipu i jedan je od favorita za visok plasman.
Vašington – Nujork     2
Za Čikago ne igra jedan od najboljih prvotimaca, a prednost igre pred domaćom publikom najpre bi mogao da iskoristi Sijetl. Ovaj klub ima teren najmanjih dimenzija u ligi, uvek igra “na frku”, a na stadion staje samo 13 hiljada navijača. Ali, uvek je dupke pun .
Čikago - Čivas     1
SIJETL – KOLUMBUS     1

Ivan Radovanović (Atalanta, Italija 1)

Senzacionalnim trijumfom nad Romom, Sampdorija je zadržala velike šanse da zadrži četvrtu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. S obzirom na to da joj stiže već prežaljeni Livorno, uveren sam u novu pobedu ekipe iz Đenove.
SAMPDORIJA – LIVORNO     1
Isti motiv i sličnog protivnika po kvalitetu ima Palermo, zbog čega ne bi trebalo da se muči ovog vikenda, a za Inter ne verujem da može još jednom da ispusti lidersko mesto. Lacio jeste osigurao opstanak, igraće rasterećeno, što ume da bude opasno, ali siguran sam da opuštanja kod gostiju neće biti.
SIJENA – PALERMO     2
LACIO – INTER     2
Mi smo u skoro bezizlaznoj situaciji, pošto više ni sa eventualna tri boda protiv Bolonje ne zavisimo isključivo od svog učinka. U svakom slučaju, sve ćemo da učinimo ne bismo li izbegli ispadanje.
Atalanta – Bolonja     1

Nebojša Miličić, trener u Realu (Španija 1)

Atletiko iz Madrida će na meč sa Seviljom doći potpuno isceđen od utakmice protiv Liverpula u polufinalu Lige Evrope koja se igrala u četvrtak. Mislim da takav poklon, u vidu umora gostujućeg tima, Sevilja ne sme da “odbije”.
SEVILJA – ATLETIKO M.     1
Real je siguran protiv Osasune, dok će Barselona biti na pravim iskušenjima na terenu Viljareala.
REAL M. - OSASUNA     1
Viljareal – Barselona     X2

Milivoje Vitakić (Grenobl, Francuska 1)

Lil je trenutno na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, u dobroj je formi, pa nema potrebe trošiti reči na to koliko bi mu značili bodovi protiv Nansija.
LIL – NANSI     1
Ren nema takve ambicije, ali od Sošoa je svakako kvalitetniji. Poznat je po dobrim igrama na svom stadionu, ali tu nije slavio na prethodna dva meča, pa mislim da je vreme da obraduje navijače.
REN – SOŠO     1
Bordo nije izdržao veoma napornu sezonu, najviše zbog “kratke” klupe, pa ne isključujem mogućnost da ga i Tuluz iznenadi, u ovom malom, lokalnom derbiju.
Bordo – Tuluz     1X
 Mnogo teško gostovanje ima Marsej, drugoplasiranom Okseru, a Lion bi posle debakla u Ligi šampiona lako mogao da izgubi u Monpeljeu.
Okser – Marsej     1X
Monpelje – Lion     1X

Nemanja Gudelj (Breda, Holandija 1)

Bez sumnje, fiks kola je dvojka na Ajaks protiv NEC-a.
NEC - AJAKS     2Kao sigurice izdvajam i kečeve na Groningen, Rodu i Fejenord, jer dočekuju ekipe od kojih su mnogo bolji – Spartu, Herenven i Viljem.
GRONINGEN - SPARTA     1
RODA – VILJEM     1
FEJENORD - HERENVEN     1