Thursday, January 21, 2010

| by

0

22:00 Atletiko Madrid - Selta 1@ 1.40 Meridian



 Zahuktava se Španski kup juče dve pobede gostiju a danas imamo jednog izrazitog favorita Atletiko koji ne stoji baš najbolje u prvenstvu i ekipu Selte koja je napravila veliko iznenadjenje u prošlom kolu i eliminisala Viljareal u gostima pobedom 1-0 a kako sam igrao protiv nje i mene demantovala.
 U medjusobnim susretima Selta na ovom terenu igra sa velikim uspehom pobedili su u zadnja dva duela a ukupni skor ovde je 1-0-3 5:9 a ukupni 2-2-4 11:14.

 Atletiko je u seriji od 3 pobede ukupno a i 3 pobede je vezao kod kuće . Igraju kao preporodjeni u novoj godini 4-0-1 u svim takmičenjima .Naredni meč im je protiv gradskog  rivala Hetafea .

 Selta ekipa koja se drugu godinu zaredom bori za opstanak u 2 ligi posle senzacije pprotiv Viljareala doživela je otrežnjenje i povratak u surovu realnost porazom kući od Sosiedada 0-1.

 Verovatno jedina šansa Atletika da se dokopa Evrope je kroz kup , Selta im je veliki dužnik iz prošlosti a i još jedno iznenadjenje Selte bilo bi ipak previše , pobeda domaćina je moj tip.