Tuesday, January 5, 2010

| by

0

Stouk - Fulam , GG , 1.72 , Meridian



 Ovo je 4. medjusobni meč ova dva rivala a Stouk nije još uvek postigao gol Fulamu  skor u medjusobnim susretima 0-1-2 0:4.

Stouk je u prvenstvu dobio samo jedam od zadnih devet mečeva 1-3-5 ali zato kod kuće 2-2-1 7:6 .Na zadnja 3 meča u prvenstvu  nisu postigli gol ali su zato napunili mrežu nižerazrednog Jorka 3-1.Trenutno su na +3 od opasne zone ali treba obratiti pažnju na odlozene mečeve rivala tako da ovaj meč ima veliki rezultatski značaj za njih .Igraće u najjačem sastavu , a da je alarmno stanje govori i činjenica da su sa pozajmice vraćeni  Michael Tonge i Dave Kitson .

 Fulam je na poslednjih 13 gostovanja u svim takmičenjima redovno primao makar po jedan gol , i u tim mečevima zabeležio skor 1-6-6 14:17. I pored očajne statistike na strani oni su ipak ekipa za respekt o čemu svedoče igre kući protiv velikana Engleskog fudbala (Mančester J 3:0 , Liverpul 3:1 ).

 Stouk je u predhodnim mečevima kući bio dosta efikasan izuzimajući poraz od Birmingemaa kako im je gol imperativ jer nema opstanka bez golova pogotovo kući a fulam igra "lude" utakmice na strani očekujem pogodake na obe strane . SREĆNO