Monday, July 4, 2011

| by

0

05-07-2011 Predlozi za Tiket


Uruguay - Peru

Očekujem da će Urugvaj da pobedi ovu veoma oslabljenu reprezentaciju Perua.
Peru obično igra u formaciji 4-3-3 sa svoje dve mega zvezde Pizarom i Farfanom kao ključnim igračima. Obojica će propustiti ovo takmičenje. Zambrano takođe neće igrati kao ni fudbaler Korintijansa L. Ramirez.
Njihov najbolji igrač sredine terena, igrač Fiorentine Vargas, će možda propustiti sutrašnji meč. On će imati još jednu proveru pred utakmicu.
Pretpostavljam da će Gerero igrati u napadu a verovatno i Kariljo no da li će se Peru držati formacije 4-3-3 to ne mogu da kažem.
Igrač sredine terena Porta K. Rodrigez je ponovo pozvan u reprezentaciju Urugvaja gde će se između ostalih pridružiti saigraču iz kluba A. Pereiri.
Urugvaj će biti u skoro istom sastavu koji je stigao do polufinala Svetskog prvenstva. Forlan tvrdi da je ponovo u formi. Kavani i L. Suarez su imali jako dobre sezone u svojim klubovima tako da Urugvaj deluje kao ozbiljna pretnja na ovogodišnjem Kopa Amerika.
Opredeliću se za Urugvaj.

Chile - Mexico

Kladionica Stanley Bet još uvek nudi 1.75 za pobedu Čilea no da li je to prava kvota? Ja sumnjam u to. Ako je takav slučaj onda se apsolutno treba kladiti na tu kvotu.
Čile ima novog trenera za ovo takmičenje no ne verujem da će se njihova igra mnogo razlikovati od one koju su prikazali u Južnoj Africi prošle godine. Njihova atraktivna igra je bila dosta hvaljena i oni su uspeli da se plasiraju u drugu fazu takmičenja. Brazil je bio isuviše jak za Čile u prvoj utakmici u sledećoj fazi.
Po pitanju sastava oni deluju dosta dobro mada M. Gonzalez, Orelana i Maldonaldo nisu u sastavu ovoga puta. Ključni igrač je naravno A. Sančez a nadam se da će i njegov kolega iz napada, U. Suazo, biti 100% spreman.
Meksiko će igrati sa mladim sastavom, igračima do 22 godine, i bez osam suspendovanih igrača. Dobro, pet starijih igrača je takođe u sastavu ali tu nema baš zvučnih imena.
Mladi napadač Totenhema Dos Santos je njihova najveća zvezda ovoga puta. Posle odlgledanog fantastičnog gola koji je on postigao u finalu Gold kupa protiv SAD-a moram da kažem da on ima sjajnu budućnost pred sobom. Nema mnogo igrača koji će postići takav gol u karijeri.
No ipak Dos Santos ne može sam da pobedi Čile.
Vrlo verovatna pobeda Čilea.