Friday, April 23, 2010

Nemanja Matić (Čelsi, engleska Premijer liga)

MANČESTER J. - TOTENHEM     1
ČELSI – STOUK     1  
 Šampion se odlučuje u Liverpulu  Stouk i Vigan ćemo sigurno da savladamo, pa će meč sledećeg kola na “Enfildu” da bude presudan. Totenhem je najteži protivnik Mančesteru, ali uveren sam da će Junajted da stigne do bodova.
BOLTON – PORTSMUT     1-1
Siguran sam i u Bolton, jer je nakon trijumfa na gostovanju Stouku u prilici da definitivno osiguran opstanak

Željko Čorlija (Francuska)

SOŠO – BULONJ 12 
Sošo je izborio opstanak, dok Bulonju na ovoj utakmici ni pobeda ne donosi mnogo.
NICA – GRENOBL 1
Nica ne bi smela da ima problema sa Grenoblom, koji već odavno pravi planove za drugu ligu.
LION – MONAKO 1
Fudbaleri Liona, iako umorni od meča polufinala Lige šampiona sa Bajernom, moraju do pobede protiv Monaka.
NANSI – MONPELJE 2
Nansi je obezbedio opstanak u ligi, a i dalje važi za najslabijeg domaćina u Francuskoj. Monpelje bi morao do bodova na ovom gostovanju.
LE MAN – LIL 2
Le Man skoro da ne može da se spasi, a Lil je u igri za Ligu šampiona. Prednost ide na stranu gostiju.  LORIEN – BORDO 2  
Bordo ne blista u poslednje vreme, ali siguran sam da će da slavi na terenu Loriena. Inače, trener domaćina je otac najboljeg igrača gostiju, Žoana Gurkufa, standardnog reprezentativca Francuske.
PSŽ - REN X
PSŽ se sprema za finale Kupa, dok je Ren u krizi. Ova utakmica mogla bi da se završi nerešenim rezultatom. TULUZ – OKSER X2
Okser je izuzetno jak kada igra van svog stadiona, jer se oslanja na fenomenalnu kontru. Gosti su u igri i za titulu, a kao uteha, ukoliko ne budu prvi, biće im učešće u Ligi šampiona, pa na ovom meču isključujem jedinicu.
LANS – VALANSJEN 12
Utakmica bez značaja. Ne verujem da će da bude nerešeno.
MARSEJ – ST. ETJEN 1  
Marsej grabi ka tituli. Domaćin je u formi, ima kvalitet, pa Sent Etjenu preostaje samo da čestita verovatno novom šampionu Francuske.

Enver Marić, trener golmana Herte

HOFENHAJM – HAMBURG     1, 3+
Hofenhajm je na gostovanju Dortmundu osvojio mnogo važan bod u borbi za opstanak, a pošto mu stiže Hamburg, koji igra slabo u poslednje vreme, verujem da domaćin može do trijumfa. Uz to, gostima može da presudi i umor od meča polufinala Lige Evrope sa Fulamom.
VERDER – KELN     1
Mislim da će i Verder do tri boda, iako je Keln neuporedivo bolji na strani, nego na svom stadionu.
M'gladbah – Bajern     2
Bajern je dovoljno kvalitetan da se nekoliko dana nakon utakmice Lige šampiona protiv Liona, učvrsti na liderskoj poziciji, trijumfom u Menhengladbahu

Nikola Đurđić (Haugesund, Norveška 1)

HAUGESUND – KONGSVINGER     1
Da smo imali malo više sreće, napravili bismo još jedno iznenađenje, pa bi posle Alesunda pobedili i Lilestrem. Doduše, ni bod sa tog gostovanja mom Haugesundu nije loš. U formi smo, pa se Kongsvingeru u sledećem meču ne piše dobro. Prošle sezone smo ga savladali 4:0 na našem stadionu, tako da sada očekujem “reprizu”.
START – HONEFOŠ     1
Fudbaleri Starta igraju najefikasnije i najuverljivije na početku prvenstva. Posebno blistaju mladi Norvežanin Arst, potpuni anonimus, koji je već postigao šest golova i na pragu je poziva u reprezentaciju, i odlični asistent, Kostarikanac Bolanos. Stvarno su opasan tandem. U ovom kolu dočekuju Honefoš, koji je “bacio” dva miliona evra na pojačanja, a ništa nije još uradio. Zato je kec na start drugi fiks.

Dejan Marković, trener u Švajcarskoj

JANG BOJS – KSAMAKS     1
Kao da se Jang Bojs uplašio titule, pa je dozvolio Bazelu da stigne veliku bodovnu prednost i čak ga prestigne zbog bolje gol-razlike. Ksamaks je prvi meč sa novim trenerom, proteklog vikenda, rešio u svoju korist, ali sada, na terenu Jang Bojsa, šanse su mu neuporedivo manje.
TUN – VOLEN     1
U Drugoj ligi, najveći favorit je Tun

| by

0

Tiket 23.04.2010.

23.04. (Pet)20:00 Legija Varšava - Pjast   1 @ 1.35
23.04. (Pet) 20:30 Bohum - Štutgart          X @ 3.20
23.04. (Pet) 20:30 Kortrijk - Klub Briž      2 @ 1.85
_______________________________________
Kvote SK Euro Šansa                                      7.99