Sunday, April 3, 2011

| by

0

03-04-2011 - Saveti za Tiket

Manchester C - Sunderland Uvek ću se sećati meča na Stadionu svetlosti kada je Sanderlend nezasluženo pobedio zahvaljujući golu iz penala koji je D. Bent postigao pred kraj meča.
Tevez je tada propustio neverovatnu priliku u prvom poluvremenu i zato ću se duže vremena sećati tog meča.
M. Ričards, odbrambeni igrač M. Sitija, neće biti spreman za ovaj meč kao ni Boateng. Zabaleta će igrati.
Za Sanderlend neće igrati suspendovani odbrambeni igrač Mensah. Onuoha, još jedan odbrambeni igrač, nema pravo nastupa na ovom meču.
Siti je delovao umorno pre ove međunarodne pauze. Preostaje nam da vidimo da li im je ta pauza bila od koristi ili ne.
Pretpostavljam da će biti pobeda domaćina ali je kvota beskorisna.

Napoli - Lazio 
Zaboravljam da je i Napoli uključen u borbu za titulu sa samo tri boda manje od Milana.
Oni imaju sve igrače na raspolaganju, samo je neizvestan nastup Zunige, a njihova jedina briga je činjenica da su tri njihova asa igrala međunarodne utakmice tokom nedelje.
Biće ovo emotivan meč za trenera Lacija Reju protiv svog bivšeg kluba na bivšem stadionu. On će morati da se snađe bez suspendovanih Radua, Matuzalema i Ledezme. Njihovo odsustvo im neće toliko smetati.
Pretpostavljam da će biti pobeda domaćina.

Catania - Palermo 
U Sicilijanskom derbiju bi jaka ekipa domaćina, Katanija, trebala da bude u neimenjenom sastavu ali bez suspendovanog Lame.
Čak deset igrača Palerma je igralo za svoje reprezentacije. Pinilja i Iličić će najverovatnije propustiti ovaj meč ali bi Kasani, Mikoli i Miljiaćo trebali da budu spremni.
Kvota za pobedu gostiju je isuviše dobra da bi se propustila. Dobro je poznato da je Palermo mnogo bolja fudbalska ekipa od Katanije.
Kladiću se na pobedu gostiju.

Cesena - Fiorentina 
Ekipa domaćina kojoj su neophodni bodovi igra protiv sve bolje ekipe Fiorentine. Radije bih se opredelio za pobedu gostiju.
Fiorentina je usled povrede ostala bez Švajcarskog reprezentativca Behramija. To će verovatno biti jedina izmena u njihovoj ekipi.
Đakerini se vraća u postavu Ćezene ali će usled suspenzije oni biti bez odbrambenog igrača Laura.
Opredeliću se za pobedu gostiju.

Genoa - Cagliari 
Ove dve ekipe imaju isti broj bodova na tabeli. Po meni je Kalajari nešto bolja ekipa no ne možete osporiti broj osvojenih bodova, zar ne?
Za Kaljari neće igrati suspendovani Konti a moguće je da će Nene propustiti i ovaj meč.
Kaladze bi trebao da igra za domaćina a definitivno neće biti Kucke i Velosa.
Moj izbor će biti nerešeno a i većina kladionica se slaže sa mnom. I ovaj meč je sumnjiv.

Roma - Juventus 
Toti je konačno počeo da postiže golove. Činejnica je da je ovaj iskusni igrač postigao poslednja četiri gola za Romu. O tome bi trebao da razmisli bivši trener Rome Ranijeri.
Vučinić se vraća u postavu za ovaj meč, Kaseti bi trebao da igra, ali postoji mogućnost da na golu Rome ne bude Ž. Serđo.
Kjelini je napustio meč reprezentacije Italije tokom nedelje usled povrede tako da je njegov nastup na ovom derbi meču veoma neizvestan. Bonući i Barzalji će najverovatnije igrati u sredini odbrane Juvea. Del Pjero ima manju povredu tako da ćemo najverovatnije videti Matrija i L. Tonija u napadu Juvea.
Roma ima skor 9-4-1 na domaćem terenu tako da je opklada na njih na ovom meču najrealnija.