Wednesday, July 6, 2011

| by

0

08.07. (Fri) 00:15 Bolivia - Costa Rica

Neočekivano je dobra kvota za pobedu Bolivije. Sada je pala ali je bilo 2.25 kada su se kvote pojavile. Ja sam to iskoristio. U najavi pred takmičenje sam rekao da Kosta Rika neće osvojiti nijedan bod u ovoj grupi a ne vidim nijedan razlog da se ne držim tog mog mišljenja posle njihvog prvog meča u grupi protiv Kolumbije. Dobro, oni su imali igrača manje i izgubili su sa samo 0-1 no to je više imalo veze sa opreznom igrom Kolumbije. Trener Kolumbije nam je u drugom poluvremenu dao do znanja da će im rezultat 1-0 biti dovoljan.
Brenes, napadač Kosta Rike, kao i još jedan stariji igrač, će biti suspendovani za ovu utakmicu.
M. Moreno, napadač Šahtjora, je morao da postigne drugi gol za Boliviju protiv Argentine. On je u drugom poluvremenu samo trebao da pređe golmana pri rezultatu 1-0 za Boliviju. Po pitanju odbrane je Bolivija ostavila impresivan utisak tako da ne vidim kako će Kosta Rika postići gol protiv njih.
Trener Kosta Rike je izjavio da će da igra više napadački protiv Bolivije nego protiv Kolumbije. U svakom slučaju bi trebalo da bude tako jer je Brenes dobio crveni karton već u provm poluvremenu.
Moje je mišljenje da će ofanzivnija taktika Kosta Rike sasvim odgovarati Boliviji.

Opklada

Bolivia 1-0 Costa Rica