Friday, October 21, 2011

21-10-2011 Makabi sve ruši TRENER BOŠKO ĐOKIĆ (JADRANSKA LIGA)

ZLATOROG – CIBONA 2 – Domaćin ima malo stranaca i mnogo problema. Nema kvalitet da parira Ciboni, koja će igrati sve bolje kako odmiče vreme i biće ravnopravna Partizanu i Makabiju. Znači, pet do deset razlike za Cibonu.

ŠIROKI – MAKABI 2 – Makabi je ozbiljno shvatio Jadransku ligu, iako sam se letos pitao kako će to da izgleda. Izraelci imaju sjajan tim, predvođen trenerom Blatom. Igraće da sve pobede i osvoje titulu.

PARTIZAN – KRKA 1 – Kec kao kuća. Nema veze što se igra u “Palati sportova”, jer Partizan ima takav sistem igre da promena dvorane ne može da ga poremeti. Krka ne može da brani unutrašnju igru i centre crno-belih.

HEMOFARM – RADNIČKI     2 – Dvojka, malo i zbog tradicije, jer je od poslednjih sedam-osam mečeva Hemofarm dobio samo sa jedan ili dva. Radnički ima ozbiljan tim, niko nema takav tandem plejmejkera, osim Makabija. Kragujevčani su još jači nego lani. Igra Hememofarma bez jakih petica im odgovara. Ovo je treće gostovanje zaredom ekipe Mute Nikolića, pa ako bude druga pobeda, istaći će ozbiljnu kandidaturu za prvih šest-sedam mesta.