Friday, August 12, 2011

| by

0

The Championship Round 2 Najava

Leicester - Reading

Kladiću se na pobedu domaćina. Revolucija u ekipi Lestera je počela na najbolji mogući način kada su oni prošle nedelje pobedili na gostovanju u Koventriju. Sa tri nova odbrambena igrača u postavi, M. Milsom, Končeskim i L. Peltijeom, to je bila mnogo bolja igra odbrane Lestera a Koventri skoro da im nije pripretio.
Tokom nedelje je dosta izmenjena postava Lestera nadigrala Roteram u kupu. Tinejdž senzacija Šlup je postigao hettrik za Lester. Možda će Šlup i sutra dobiti priliku da provede neko vreme na terenu. Peltije će propustiti ovaj meč. Kolega iz odbrane Pentsil ili St. Ledžer će ga zameniti. Veteran D. Vasel je suspendovan za sutrašnji meč.
Reding je prodao najboljeg odbrambenog igrača, M. Milsa (u Lester) a prodali su i svog najboljeg napadača Š. Longa (u VBA). Teb i Čurč će propustiti sutrašnji meč. M. Manset je došao umesto Longa.
Lester se mučio protiv Redinga poslednjih godina ali ja mislim da su se stvari preokrenule u korist Lestera. Pobeda domaćina.

Doncaster - West Ham

Kladiću se protiv nesrećnog Donkastera. Kažem nesrećnog zato što se oni već nalaze u velikoj krizi zbog velikog broja povređenih igrača. Oba napadača, Šarp i Hejter, su se povredili na gostovanju Brajtonu prošle nedelje kao i odbrambeni igrač Mejson. Niko od njih neće igrati sutra a oni imaju još sedam povređenih igrača.
Vest Hemu je nedostajala oštrina protiv Kardifa prošle nedelje. Da li su oni malo zarđali? Moram da kažem da su oni delovali dosta jako na papiru a siguran sam da će činjenica da su za klasu superiorniji od svojih protivnika rešiti ovaj meč u njihovu korist. Skot Parker će biti svež jer je meč reprezentacije Engleske tokom nedelje odložen.
Fober je ponovo na raspolaganju za ovaj meč ali novi igrači, Kerju i G. MekKartni neće igrati.
Pobeda gostiju.