Friday, August 12, 2011

| by

0

French league Round 2 - Najava

Auxerre - Olympique Marseille

Po meni će biti pobeda gostiju. Marsej je odigrao samo 2-2 na svom terenu sa Sošoom u prvom meču u sezoni. Oni su delovali jako dobro prvih sat vremena ali su se onda pogubili. Čudno je da su oni i prošle sezone bili pouzdaniji na mečevima u gostima nego na svom terenu a ja ću se držati svoje navike iz prošle sezone i kladiću se na ekipu trenera Dešampa na gostovanjima.
A. Diara i Amalfitano, dva takozvana bolja pojačanja, će igrati za Marsej ali je Žinjak povređen. Lučo Gonzalez je delovao sjajno prošle nedelje.
Okser je ostao bez ključnih igrača kao što su Pedreti, Jelen, Kuersija i Minjo a njih nije lako zameniti. Okser je pomalo nesrećno izgubio sa 1-3 od Monpeljea ali će u nedelju morati da imaju puno sreće kako bi izvukli nešto iz ovog meča. Po poslednjim vestima će najbolji igrač sredine terena Oksera N'Dinga preći u Lion. Još uvek ništa nije definitivno.
Pobeda gostiju.

Sochaux-Montbeliard - Caen

Pobeda domaćina. Sošo je ostavio impresivan utisak protiv Marseja tako da se nije ni primetilo da je I. Braun otišao. Ovaj napadač je za velike pare prešao u D. Kijev.
Breše će propustiti ovaj meč ali su Karlao, Mikari i Rišer svi spremni. D. Sože bi trebao da se vrati u postavu za ovaj meč. Obratite pažnju na igrača sredine terena M. Martina, on će postati standardni reprezentativac Frnacuske vrlo skoro.
Iskusni napadač Frau je novi igrač Kaena i on je debitovao prošle nedelje kada je njegova ekipa pobedila Valensijen sa 1-0. Gosti su imali veći posed lopte.
Sošo, jedna od tradicionalno pouzdanih ekipa na svom terenu u Francuskoj će imati moju podršku na ovom meču. Sošo inače nikada nije izgubio od Kaena na svom terenu (8-3-0).

Rennais - Paris Saint Germain

Ako PSŽ izgubi na jako teškom gostovanju Renu onda će njihov trener najverovatnije biti zamenjen K. Anćelotijem. Imam utisak da će se to i desiti.
PSŽ uopšte nije delovao dobro prošle nedelje a oni ne vole da gostuju Renu. Oni su poraženi na poslednjih pet gostovanja a Ren je ostavio impresivan utisak u prvom meču ove sezone prošle nedelje. Kvota za pobedu Rena je 2.85.

Lorient - Girondins Bordeaux

Nemojte da mislite da je Lorijen imao sreće što je pobedio PSŽ prošle nedelje. Oni su propustili sjajnu priliku u prvom poluvremenu, promašili su prazan gol, a Lorijen je jednostavno bio mnogo bolji od PSŽ-a na tom meču.
Lorijen je pobedio Bordo sa 5-1 prošle sezone i oni bi trebali da su u dobroj prilici da zabeleže pobedu i sutra. Kvota za pobedu domaćina je 2.51.